Nové pneumatiky pre zásahové vozidlo TATRA 815 CAS32

02.03.2024 15:19

S pomocou obce a našou vlastnou odhodlanosťou sa nám nedávno podarilo, zabezpečiť nové pneumatiky pre našu Tatra 815 CAS 32. Samotné prezutie pneumatík sme zvládli svojpomocne.

Situácia, kedy je potrebné obnoviť pneumatiky zásahového vozidla, je pre každého hasiča kľúčová. 

"Zabezpečenie nových pneumatik pre našu Tatru 815 CAS 32 bolo pre nás veľkou výzvou, ale zároveň aj dôležitým krokom smerom k zlepšeniu našej zásahovej pripravenosti," hovorí Juraj Baláž, veliteľ DHZ Košeca. "Vzhľadom na obmedzené finančné prostriedky sme museli hľadať spôsob, ako túto potrebu riešiť efektívne a ekonomicky. S pomocou obce sme sa rozhodli investovať do nových pneumatík a zabezpečiť prezutie sami."

 

Prezutie pneumatík sme si zorganizovali ako spoločnú aktivitu, ktorá posilnila náš tímový duch a spoluprácu. "Bolo to skutočne skvelé vidieť, ako sme sa spojili a svojimi silami zvládli prezutie pneumatík. Každý prispel svojou odbornosťou a nasadením, a vďaka tomu sme mohli úspešne dokončiť túto úlohu."

Nové pneumatiky pre Tatra 815 CAS 32 teraz zabezpečujú, že sme pripravení rýchlo a účinne reagovať na prípadné požiare či iné mimoriadne udalosti v našej obci a okolí. Naša oddanosť a nasadenie sú príkladom toho, ako dobrovoľníctvo môže posilňovať miestnu komunitu a prispievať k bezpečnosti a blahobytu nás všetkých.